Desconvocatòria de la contramanifestació a Burjassot el dia 28

Benvolguts amics:

Moguts per un ineludible sentit de la responsabilitat, i amb desig sempre d’evitar confrontacions, ens veiem obligats a desconvocar la contramanifestació antifeixista a Burjassot per al dia 28 a les 19 de la vesprada en la plaça de l’Ajuntament.

La nostra actitud mai serà com l’actitud infantil i ridícula de la gent del GAV, reptant-nos a anar i enfrontar-nos amb ells. Què curiós que quan ens els trobem cara a cara s’amaguen com a rates, es posen nerviosos o els entren “depressions”, com a un destacat dirigent jove seu. El seu concepte de valentia ja sabem quin és: 10 (o més) contra 1. Això o actuar d’amagat o per la nit, quan ningú els veu.

Així doncs, desconvoquem aquest acte, però de ben segur farem tot el possible per a realitzar un acte de suport a l’actual alcalde i equip de govern. Així mateix, abans que passe el termini, presentarem un escrit en la Delegació del Govern demanant la supressió d’aquest acte d’exaltació blavera i feixista, que molt possiblement podria acabar amb nous desperfectes en l’estàtua de Vicent Andrés Estellés.

Continuarem informant-vos.

Webmestre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.