Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

Benvolguts amics:

De tots són conegudes les darreres “accions” blaveres en Burjassot: Embrutar l’estàtua de Vicent Andrés Estellés per enèssima vegada i intentar interrompre un acte d’homenatge a ell. Ara planegen una més: Fer una “manifestació” el dia 28 a les 7 de la vesprada en la plaça on està l’Ajuntament de Burjassot contra el “catalanisme” de l’alcalde.

I per què li tenen tanta mania a Burjassot? Doncs per moltes raons. En primer lloc, perquè és una ciutat important de l’Horta Nord, que pot indicar-los que estan perdent el segon dels seus feus després de la ciutat de València: La comarca de l’Horta. En segon lloc, perquè com a bons feixistes que són, no accepten o no entenen que les eleccions les va guanyar un altre partit, i com ells a soles ja són totalment insignificants i no tenen pasta ni per a montar un partit (el màxim que poden fer és eixe penós “Círcul Cívic”), doncs intenten imposar la seua voluntat saltant-se les regles del joc democràtic. En tercer lloc, perquè com ells no són ja res ni ningú, qualsevol acte és bo per a intentar captar adeptes desesperadament. En quart lloc, perquè Burjassot és el poble de Guillem Agulló, pare i fill, i l’exemple de lluita i integritat d’un i altre és quelcom que els feixistes del GAV no acaben de pair. Per cert, eixe dia no consentirem que insulten a Guillem Agulló fill davant nostre els quatre xiquets de merda de les JJGAV.

Dos actes terroristes i vandàlics són massa, i no anem a consentir, doncs, un tercer. Perquè “aprofitant” aquesta manifestació, ja sabem el que passarà: Apareixerà el poble ple de pintades i propaganda blaveres i el que és més greu, de ben segur intentaran malmetre altra volta l’estàtua d’Estellés, diguent que ha estat “el poble valencià”, qui ho haurà fet això (com diuen ara).

És per això, que des de la nostra modesta web convoquem a totes les entitats nacionalistes, valencianes i culturals a tirar els feixistes de Burjassot i fer que tornen al lloc d’on no deurien haver eixit mai: les seues clavegueres. Per això, proposem diferents mesures alternatives i/o complementàries:

1-Demanar la suspensió de l’acte del GAV, com s’aconseguí en Alboraia quan volien rebentar les Trobades.

2-Fer un cordó humà de protecció de l’estàtua d’Estellés eixe dia per a evitar que la tornen a malmetre.

3-Fer una gran contramanifestació, que òmpliga la Plaça de l’Ajuntament i que impedisca els feixistes actuar.

Anirem fent una campanya d’e-mails individualitzada a totes les entitats nacionalistes, culturals i valencianes, i vos anirem diguent les novetats respecte a això.

El GAV no pot ni deu ni va a tornar a actuar en Burjassot.

Webmestre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.