Setembre negre per al blaverisme

Benvolguts amics:

S’acosta el mes de setembre, i aquest serà un mes veritablement negre per al blaverisme.

D’una banda, Juan García Sentandreu compareixerà en judici pels actes presumptament delictius que va fer quan Joan Laporta vingué a València en el mes de gener. Sembla que aquesta volta la cosa no serà tan fàcil per a aquest individu, i que li serà difícil no rebre una condemna per aquests fets, que se sumarà a les darreres condemnes que ha anat rebent els darrers temps, i que devia certament d’haver rebut ja fa temps per la seua participació en nombrosos actes violents i vandàlics des de fa 30 anys, però en fi, mai no és tard.

De l’altra, començarà a tramitar-se la ILP que facilitarà la recepció de TV3 al PV i de Canal 9 al Principat. Tot indica que els partits majoritaris no posaran grans obstacles, i que aquesta recepció mútua serà possible, dins d’un termini de temps raonable. Si hi ha recepció mútua de canals, es trencaran moltes barreres entre el poble valencià i el poble del Principat, augmentarà la comprensió mútua, i en definitiva, s’avançarà en la construcció dels Països Catalans.

No és aquest, doncs, el millor moment per a ells, i si jo fóra ells, senzillament estaria molt preocupat.

Nosaltres hem d’avançar en la nostra lluita per a acabar amb el darrer residu de blaverisme intolerant, que és el GAV, i contra el blaverisme en general, fins a derrotar-los per complet.

I ho aconseguirem.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.