TOTS A LA MANIFESTACIÓ NACIONALISTA DEL 16 D’ABRIL A VALÈNCIA

Extret de www.antiblavers.org

Benvolguts amics:

Com tots sabreu, el pròxim 16 d’abril tindrà lloc a València la manifestació nacionalista d’enguany corresponent al 25 d’abril. Aquesta manifestació enguany porta gairebé un lema únic: Sí a TV3.

Hem discrepat (i discrepem) molt sovint d’ACPV i del seu funcionament intern, però enguany les circumstàncies són excepcionals: Hem patit un atac sense precedents a la llibertat d’expressió, a la nostra nació, a la nostra llengua. Davant d’això, hem de deixar les possibles diferències, i fer causa comuna. Potser ha estat l’atac més fort d’ençà de la mort de Franco. I l’autor principal precisament ha estat el ninotet que tenim ara de president a València, Francisco Camps, el dels vestits, el que ha arruinat l’agricultura valenciana (font mil·lenària de riquesa de la nostra terra), el que ha convertit tot el nostra país en un PAI i, sobretot, en un gran circ, que provoca la rialla a qualsevol observador extern.

El més preocupant d’aquest personatge, a qui se li ha pujat el poder al cap fins a límits insospitats (prova que abans no era ningú), són les ànsies de controlar tots els mitjans de comunicació i d’evitar, per així dir-ho, les veus discrepants. Crec que l’error principal de TV3 fou burlar-se d’ell i de Rita Barberà al programa Polònia. Això sembla que el ninotet Camps no ho entén o no li agrada. Potser no sap que al Regne Unit per exemple hi havia un programa (setmanal!) que es deia Spitting image, on es burlaven de manera contínua dels membres de la casa reial anglesa. Però clar, aquest aprenent de cacic això no ho entén.

Potser també siga això una “qüestió d’estat”, com ho ha estat de fet des de pràcticament els seus inicis, i els partits majoritaris espanyols, PP i PSOE, ja han decidit/pactat/negociat que TV3 deixe de veure’s al País Valencià. Sols així s’explicaria la inacció inexplicable del govern central (ara del PSOE) respecte a aquest tema.

Siga com siga, amb el nostre poble i la nostra nació no es juga. No som una dada, o una xifra, o un objecte. Som un poble composat de persones que tenen els seus drets, personals i col·lectius. Com a persones, tenim dret a la llibertat d’informació i d’opinió. Com a poble, tenim dret a poder relacionar-nos entre nosaltres en la nostra llengua. A la nostra llengua. A la unitat de la nostra nació. Així doncs, estan en joc moltes més coses que la simple recepció d’un canal de televisió.

Per tot això:

SÍ A TV3 AL PAÍS VALENCIÀ.

TOTS A LA MANIFESTACIÓ NACIONALISTA DEL DIA 16 D’ABRIL A LES TORRES DE QUART A LES 18 HORES

Si hi esteu interessats, des d’antiblavers potser podríem anar un grupet. Si dóna temps i n’hi han voluntaris, podríem fer una pancarteta i tot. Tots els que hi esteu disposats a col·laborar, podeu contactar amb nosaltres als e-mails de contacte de la web:

antiblavers.contacte@gmail.com

antiblavers_contacte@yahoo.es

GUANYAREM

Webmestre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.