Nou fracàs judicial del GAV i de les JJGAV

Benvolguts amics:

De tots és sabut com els jutges espanyols en general no sols han tingut un tracte d’allò més benevolent amb el GAV, sinó fins i tot, diríem, “atent”. D’aquesta manera, no sols han gaudit d’una vergonyosa impunitat, sinó que els jutges han admès a tràmit qualsevol de les seues més ridícules denúncies.

Doncs bé, això sembla que se’ls acaba. I fa un temps ha tingut un gran fracàs judicial un dels antics co-presidents de les JJGAV, Gonzalo Palanca, que denuncià un dels nostres col·laboradors, Lluís Brines, atribuint-li ser un usuari de la nostra web, que ell no era evidentment, sense cap altra més prova que la peculiar mania que els xiquets de les JJGAV tenen contra el nostre amic.

L’altre ex-co-president, Aitor Marquina tingué ja en 2013 un altre fracàs judicial, del qual informàrem en el seu dia, per unes presumptes amenaces que tingueren lloc…en la web valenciafreedom!

Sembla, doncs, que aquests xiquets tenen mania persecutòria i se senten perseguits per tot arreu. I al mateix temps obsessió contra el nostre company Lluís Brines.

Ambdues denúncies, en qualsevol cas, el que pretenen en el fons és criminalitzar el nostre company, i la nostra web per extensió.

La denúncia, evidentment, com la que féu Aitor Marquina en el seu dia, no tenia cap ni peus. I ací ve la novetat, per segona volta hem trobat una jutgessa amb trellat i dos dits de front, que ha exculpat i absolt el nostre company i col·laborador. Ací reproduïm íntegre l’auto de sobresseïment del cas:

Auto_sobreseimiento

No cal dir que el fracàs, a més de ser un fracàs del propi Gonçalet (com fa 3 anys ho fou d’Aitoret) i de les JJGAV, és un fracàs del GAV i del seu president, Manolo Latorre, que com denunciem en aquesta web és l’autèntic responsable de tant d’odi i tanta violència, i sobretot, d’omplir de merda (amb perdó), el cervell d’aquests en el fons pobres xiquets.

Però a diferència de l’altra vegada amb Aitor Marquina, ara amb Gonzalo Palanca anem a actuar judicialment. La denúncia falsa és un delicte tipificat al Codi Penal espanyol:

Article 456

1. Els que, amb coneixement de la seua falsedat o temerari menyspreu cap a la veritat, imputaren a alguna persona fets que, de ser certs, constituirien infracció
penal, si aquesta imputació es fera davant de funcionari judicial o administratiu que tinga el deure de procedir al seu esbrinament, seran sancionats:

1.º Amb la pena de presó de sis mesos a dos anys i multa de dotze a vint-i-quatre mesos, si s’imputara un delicte greu.
2.º Amb la pena de multa de dotze a vint-i-quatre mesos, si s’imputara un delicte menys greu.
3.º Amb la pena de multa de tres a sis meses, si s’imputara un delicte lleu.

Investigarem també qui ha esta l’advocat que ha (mal)aconsellat Gonçalet. Si és qui creiem que és, doncs això li suposarà una altra reclamació perquè el tiren de la professió, que se sumarà als ja nombrosos processos que té en aquest sentit.

En un combat, qui guanya és qui venç al final. Tot just fa un any aquests xiquets obtingueren una victòria pírrica totalment cacarejada per ells. I ara, els que hem guanyat hem estat nosaltres, i el que podem aconseguir és una total derrota dels que l’any passat obtingueren aquesta victòria pírrica. I és que, qui riu últim, riu millor. I ara els que riguem som (una volta més), nosaltres.

En el fons, el que persegueixen ells amb aquest tipus de denúncies és això: Intimidar-nos i acallar-nos. Però no ho han aconseguit ni ho aconseguiran. Nosaltres sempre romandrem fidels a la veritat, la justícia i, sobretot, el nostre poble.

Lluitarem contra el GAV fins a la seua derrota total.

I ho aconseguirem.

Equip d’antiblavers.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.