L’equip d’antiblavers vos desitja un bon any 2017

Benvolguts amics:

L’equip d’antiblavers (www.antiblavers.org i www.antiblavers.info) aprofita aquestes dates, com cada any, per a desitjar-vos una bona entrada d’any 2017, i en aquest cas, també un bon dia de reis, que esperem que siguen generosos enguany amb tots vosaltres.

Enguany s’ha complert el primer any del canvi polític al PV, i com sol passar, hi han llums i ombres. En general, hi ha llums perquè s’estan arreglant moltes coses que calia arreglar. D’ombres, però, hi han més de les que deurien. Sobretot, sobta el retard en engegar el nou Canal 9. S’estan fent ells sols un embolic legal que està retardant desmesuradament les coses. També és lamentable com Compromís, sobretot al cap i casal, està cedint ja massa vegades a les pressions i el joc brut de la dreta valenciana, sobretot a Las Provincias. El PSOE valencià féu això quan governà, i ja veieu com ha acabat. Ells volen acabar igual? Doncs fent això ho aconseguiran…

Respecte al motiu principal de la web, que és la lluita contra el blaverisme i la seua derrota, creiem que l’objectiu està ja aconseguit. No sols el blaverisme ha fracassat electoralment (i no sembla que se’n vaja a recuperar a curt termini), sinó que el GAV ha venut la seua històrica seu a Russafa, entre altres coses, senyal inequívoc de decadència i derrota. Aviat emetrem un comunicat on proclamarem la derrota (amb totes les cauteles necessàries) del blaverisme, i la reorientació dels objectius de la web. Ens dedicarem d’ara en avant potser més a coses culturals, ja veureu, tenim moltes sorpreses. Això sí, continuarem amb els processos judicials que duguem avant contra diversos blavers.

Que tingueu, doncs, un bon any 2017.

Equip d’antiblavers.

van-der-weyden-adoracio-reis-mags-vers-145

Adoració dels Reis per Roger van der Weyden (ca. 1450).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.