L’equip d’antiblavers vos desitja un bon any 2016

Benvolguts amics:

A diferència de l’any passat, en què ens retardàrem, enguany ens avançarem. Així doncs, l’equip d’antiblavers (www.antiblavers.org i www.antiblavers.info) aprofita aquestes dates, com cada any, per a desitjar-vos una bona entrada d’any 2016, i en aquest cas, també un bon dia de reis, que esperem que siguen generosos enguany amb tots vosaltres.

Enguany hem tingut un any important, amb alegries i tristeses, com sempre. L’alegria principal sens dubte ha estat el canvi polític a la nostra terra, que ha acabat amb 20 anys d’indecència i vergonya col·lectiva. També és motiu d’alegria el sembla que definitiu enfonsament electoral del blaverisme, si bé l’alegria serà completa quan il·legalitzem el GAV i tanquem la web cutre, racista i anglesa valenciafreedom, com pretenem amb la campanya que hem iniciat per a això.

Tristesa ens ha causat la pèrdua de tres persones, que podem considerar amics, i en el cas de dos d’ells, autèntics mestres nostres: Francesc de Paula Burguera, Jaume Sanz i Buxó i Pere Maria Orts i Bosch. Com diem, dos d’ells, Jaume Sanz i Pere Maria Orts, foren grans amics personals nostres. Amb Francesc de Paula Burguera parlàrem en alguna ocasió però no tinguérem tant de tracte. Burguera i Orts, però, podem dir que són mestres nostres en més d’un aspecte. En els casos de Burguera i Orts a més, podem pensar que era llei de vida que faltaren, ja que tenien una avançada edat. Ens sobtà i ens colpí, però, la mort d’en Jaume Sanz, que encara no havia fet 50 anys.

Tots tres perduraran en el nostre record, i en el record de la gent que els va conèixer i els va estimar, que ne són molts.

Que tingueu, doncs, un bon any 2016.

Webmestre.

Van-der-weyden-Adoració-Reis-Mags-vers-145Adoració dels Reis, de Roger van der Weyden.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.