La “cheneralitat” vol tancar TV3 per la via ràpida

La Generalitat Valenciana multarà amb 120.000 euros mensuals mentre durin les emissions a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) si aquesta no clausura les emissions del senyal digital de TV3 mitjançant els repetidors que té arreu del territori valencià.

Segons ACPV les multes serien en base a una modificació que el darrer desembre de 2010 la Generalitat va fer de la llei del Sector Audiovisual, una modificació, assegura l’entitat, que s’ha fet “amb l’única intenció de castigar econòmicament una associació cultural sense afany de lucre fins al punt de cercar el seu ofegament”. El termini per al compliment del requeriment s’esgota avui dijous 17 de febrer.

Davant de la gravetat de l’amenaça, Acció Cultural del País Valencià reunirà d’urgència la seua Junta Directiva aquest mateix dijous al vespre i durà a terme una roda de premsa demà divendres 18 de febrer, a les 11 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer de Sant Ferran, 12, de València) per a comunicar públicament la decisió presa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.