Condemnat en 1ª instància l’activista del GAV Francisco Albiñana Barber

Benvolguts amics:

Tenim el gran plaer d’anunciar-vos que el darrer judici que anunciàrem contra Francisco Albiñana Barber i Vicente Boluda Crespo ha acabat en VICTÒRIA. No ha estat una victòria total, ja que a Vicente Boluda Crespo li han absolt (decisió que no compartim però que respectem), però a Francisco Albiñana Barber li han clavat una multa de 600 € (que haurà de pagar a l’Estat). Així potser aquest xic entendrà que no es poden fer certes coses indefinidament. I si no ho entén, doncs pitjor per a ell, continuarem denunciant-lo i continuaran condemnant-lo.

Reproduïm en primer lloc la denúncia original, on s’expliquen molts detalls de la campanya que aquest xic ve realitzant contra el nostre col·laborador Lluís Brines.

I per fi, la sentència condemnatòria d’aquest xic. En primer lloc com a document de PDF.

I després, pàgina a pàgina, per si per alguna raó tinguéreu problemes a visualitzar el PDF:

https://i.imgur.com/mPHfZLU.jpg

https://i.imgur.com/03voXz3.jpg

https://i.imgur.com/pyVTWbq.jpg

https://i.imgur.com/5WOTJhU.jpg

https://i.imgur.com/pmOlYYu.jpg

https://i.imgur.com/u1r3OI6.jpg

https://i.imgur.com/lubZLTf.jpg

I ara si vol recòrrer, que ho faça: La sentència com veureu està molt ben argumentada jurídicament, i ell no s’ha presentat a cap de les vistes que hem tingut (31 de gener de 2017 i 7 de maig de 2018). Així doncs, té poca cosa a fer. I si ho fa, estem preparats per a novament plantar-li cara i defensar la veritat. Nosaltres no ens amaguem com ell. Ens hem quedat, doncs, amb les ganes de veure-li la cara, però potser en tindrem l’ocasió. Dir també que en la investigació que ha fet el jutjat, disposem de proves concloents de que l’usuari de la web valenciafreedom “paco1983” és Francisco Albiñana Barber. Aquestes proves ens serviran per a fer-li una molt detallada querella, on li anem a demanar una indemnització rècord i un càstig exemplar. Perquè qui fa una cosa, ha d’assumir les seues conseqüències.

Li animem així a que continue clavant-se amb el nostre company i dient parides en eixa web antivalenciana: Nosaltres continuarem denunciant-lo (cada volta demanant més càstig, i ara amb el precedent d’aquesta sentència condemnatòria) i derrotant-lo als jutjats, on esperem, com hem dit, que per fi es presente done la cara.

I no ens aturarem pas ací. Estendrem les accions judicials a la web valenciafreedom i als seus presumptes responsables, els germans Luis i Demetrio Pastor: Ells permeten, i no emeten ni tan sols un missatge de censura, els insults que el Sr. Albiñana destina al nostre company Lluís Brines. Aconseguirem així que tanquen aquesta web o com a mínim que reben també un càstig exemplar.

I esperem que aquesta notícia no fota molt el cap de setmana dels nostres estimats amics del GAV i valenciafreedom. El cap de setmana de nosaltres i de tots els nacionalistes valencians i amants de la justícia serà, per contra, magnífic.

De moment, però, toca alegrar-se, gaudir, i compartir aquests moments d’alegria i de victòria entre tots. Perquè com deien els romans:

Labor omnia vincit (el treball tot ho venç).

Dediquem aquesta victòria a tota la gent que ha plantat cara al blaverisme i al feixisme espanyolista a la nostra terra. I en especial a Guillem Agulló pare. En la irreparable absència de son fill, el seu exemple de lluita continua il·luminant-nos i donant-nos força en els moments de defalliment.

Equip d’antiblavers.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.