Campanya a favor dels llauradors valencians de taronja

Benvolguts amics:

De sobres sabeu les dificultats que estan passant els llauradors valencians de taronja. La cosa cada any va pitjor, i enguany en alguns pobles estan pagant la taronja a 6 cèntims el kilo!

La causa directa d’això són els intermediaris, que es porten com a autèntiques sangoneres, exprimint els llauradors fins al límit. I en darrer terme, les cadenes de supermercats i les multinacionals, que volen fruita de qualitat a preu de saldo. Al eremat hi ha molts llauradors que directament regalen la taronja que no han pogut vendre.

Aquest vídeo ens ha trencat el cor.

Per tot això l’única solució per als llauradors valencians  és vendre ells directament la taronja, sense passar per intermediaris. No hi ha altra, les cooperatives, que un temps jugaren un paper important, han esdevingut en molts casos coves de lladres, i han acabat fent el joc a les susdites multinacionals i cadenes de supermercats. Per això, insistim, l’única solució és que els llauradors venguen directament ells el seu producte.

La taronja és l’essència de València i una fruita plena de qualitats positives per a l’organisme. Molts valencians a més som descendents de llauradors de tarongers.

És per això que ens veiem en l’obligació de posar el nostre xicotet granet d’arena en intentar salvar aquest sector de l’agricultura valenciana.

Per això, des de la nostra modesta web, anem a fer una xicoteta base de dades de tots els llauradors que venen directament la seua producció, sense passar per intermediaris.

La unió fa la força, i com som al s. XXI, anem a usar tota la capacitat que ens ofereixen les tecnologies i les xarxes socials en pro d’aquest objectiu.

Començarem, doncs, per l’empresa que ha fet el vídeo que ens ha trencat el cor:

Econavelinahttp://www.econavelina.com/ 609 26 11 63

Ja hem contactat amb dos llauradors que venen la seua producció citrícola pel seu compte:

Nando Durà. 620565218 . Comandes per Whartsapp.

Ismael Navarro. @ismaelncfarmer https://www.instagram.com/ismaelncfarme … 10hj8w1gu2

Bo, és un xicotet començament. Esperem fer una gran base de dades que ajude els llauradors que volen sobreviure i qui sap, si fem tot d emanera organitzada i ben feta potser podrem acabar amb la tirania dels supermercats i els intermediaris.

Féu-ne difusió per favor.

Endavant!

Equip d’antiblavers.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.